Young Dolphin murhasta syytetyn miehen kimppuun hyökättiin vankilassa!

Perjantaina 18. maaliskuuta toinen vanki hyökkäsi Young Dolphin murhasta syytetyn Justin Johnsonin kimppuun Tennesseen Shelby Countyn vankilassa.

Johnson oli puhelimessa vankilan vierailualueella, kun toinen vanki käveli hänen ohitseen ja löi häntä. Motiivista ei ole tietoa, eikä Johnson loukkaantunut vakavasti.

Shelbyn piirikunnan sheriffin toimisto vahvistaa, että perjantaina tapahtui tapaus, johon osallistuivat Johnson ja toinen vanki. Tutkinta on meneillään.

Aiemmin tässä kuussa tehty ruumiinavaus paljasti, että Young Dolphia ammuttiin yhteensä 22 kertaa 17. marraskuuta 2021. Kahden miehen kerrottiin nousevan varastetusta Mercedesistä ja avaavan tulen ruokakaupan edessä, jossa Dolph oli ostoksilla.

Johnson otettiin kiinni Indianassa 11. tammikuuta. Hän kuvasi musiikkivideon samassa paikassa, josta poliisi löysi valkoisen Mercedesin. Kyseisen auton uskotaan olevan Young Dolphin murhassa käytetty pakoauto.

Toinen epäilty, Cornelius Smith, pidätettiin Southavenissa 9. joulukuuta. Johnson ja Smith ovat kiistäneet syyllisyytensä ensimmäisen asteen murhaan ja muihin rikossyytteisiin.