Young Dolphin murhasta epäillylle määrättiin 100,000 dollarin takuut!

Memphis-räppäri Young Dolphin murhasta pidätetty Devin Burns astui Memphisissä oikeuden eteen keskiviikkona 23. helmikuuta.

Paikallisen ABC News -uutistoimiston mukaan Devin Burnsille määrättiin 100,000 dollarin takuut ja hänen käskettiin palata oikeuteen seuraavalla viikolla, maanantaina 28. helmikuuta.

27-vuotiasta miestä syytetään neljästä törkeästä pahoinpitelystä ja yhdestä varkaudesta. Poliisi ei ole vielä tarkentanut mikä rooli Burnsilla oli Young Dolphin kuolemaan johtaneessa tapahtumasarjassa.

Kaksi epäiltyä, jotka pidätettiin murhasta, murhan yrityksestä ja varkaudesta marraskuun 2021 ammuskelussa, ovat Justin Johnson, 23, ja Cornelius Smith, 32. Tämän lisäksi kaksi muuta epäiltyä Joshua Taylor, 26, ja Shundale Barnett, 27, ovat edelleen vapaana.

Barnettin tapaus on mielenkiintoinen, koska poliisi pidätti ja vapautti hänet syystä, jota mikään virasto ei ole pystynyt selittämään. Poliisi uskoo, että Barnett auttoi Justin Johnsonia pakenemaan Indianaan, kun Yhdysvaltain viranomaiset etsivät häntä.

Lainvalvontaviranomaiset eivät ole havainneet jälkeäkään Barnetista. Taylorin etsintä on myös täydessä vauhdissa.

Young Dolph murhattiin Memphisissä marraskuussa 2021.