Willie D ja Scarface väänsivät kättä Grammy-gaalan esiintymisestä!

Willie D ja Scarface kohtasivat Geto Boys Reloaded -podcastissa toisensa sen jälkeen kun Scarface oli esittänyt Geto Boysin klassikkokappaleen ‘Mind Playin’ Tricks On Me’ Grammy-palkintogaalassa ilman Willie D:n läsnäoloa.

Willie D:n on kertonut Grammy-gaalan jälkeen julkisesti olleensa pettynyt, koska hänen olisi pitänyt olla mukana esiintymässä. Scarface sanoi hänelle, että molemmat heistä ovat esittäneet kappaletta soolona, eikä se ollut hänen vikansa, etteivät tapahtumajärjestäjät ottaneet yhteyttä Willie D:hen.

“Sinusta tuntuu että sinua on vähätelty”, Scarface totesi.

“Vähätelty? Minusta tuntuu paljon enemmältä. Kysyin sinulta keskiviikkona kun lähdimme täältä, että mitä aiot tehdä viikonloppuna. Vastasit lähteväsi Grammy-gaalaan. Toivotin sinulle hyvää matkaa. Lauantaina luin internetistä artikkelin, jossa kerrotaan esiintyjiksi Geto Boys ja Scarface”, Willie D vastasi.

“Haluaisin nähdä, että missä on lukenut “Geto Boys ja Scarface”. En halua, että Geto Boys ja Scarface olisivat yksi ja sama. En tarvitse Geto Boysia ollakseni Scarface, ymmärrätkö? Jos siellä on lukenut niin tai jotain vastaavaa, he ovat väärässä, koska pystyn seisomaan omilla jaloillani”, Scarface pauhasi.

“Siksi se onkin hämmentävää, koska kaikki tietävät tuon. Olit hyvä siinä mitä teit sooloartistina. Kukaan ei voi kiistää sitä. Ei ole mitään vihaa tai kateutta. En aio koskaan vihata sinua. En koskaan. Kun näen sinun voittavan, näen Geto Boysin voittavan. Joku alkoi puhumaan sinusta ja siitä, miten osaat seisoa omilla jaloillasi. Sanoin itselleni että Scarfacella on tarpeeksi hittejä, hänen ei tarvitse esittää Geto Boys -kappaletta. Hän olisi voinut esittää Scarface-kappaleen. Jos olisit esittänyt Scarface-kappaleen, niin asia olisi ollut eri. Scarface-kappale on Scarface-kappale. Se on Scarfacen omaa tuotantoa, ei Geto Boysin. Mutta esittää kappale, joka on Geto Boysin tuotantoa ja jonka kirjoittamisessa olen ollut mukana eikä minua silti kutsuta mukaan..”, Willie D vastasi.

Scarface keskeytti ja kysyi: “Palataanpa takaisin siihen kun teimme kappaletta. Muistatko kun kuulit kappaleen ja J. Prince yritti saada sinua räppämään biisille, mutta et pitänyt siitä? Muistatko?”

“En ole varma pidinkö kappaleesta, mutta en pitänyt sitä ilmiömäisenä”, Willie D vastasi.

Scarface jatkoi: “Okei, no se oli ilmiömäinen. Mielestäni on perseestä, että yrität laittaa tämän minun syykseni. Jos puhelimeni soi ja he ottivat vain minuun yhteyttä, se ei ole minun syytäni. Joten älä syytä minua, Willie. Se ei ole siistiä.”

Scarface jatkoi: “En suutu jos sinä esität sitä kappaletta. En edes välittäisi asiasta, jos sinä olisit saanut minun sijastani puhelun. Sellainen minä olen. En välittäisi siitä. Oletko koskaan esittänyt ‘Mind Playin’ Tricks On Me’ -kappaletta ilman minua?”

“Olen, monta kertaa”, Willie D vastasi, johon Scarface sanoi loppuun: “Niin minäkin!”.

Katso haastattelupätkä alta.