Willie D haukkui pystyyn Grammy-palkintogaalan!

Houston-veteraani Willie D ilmestyi sunnuntaisen Grammy-palkintogaalan jälkeen sosiaaliseen mediaan ja haukkui pystyyn tapahtumajärjestelyt. Hän oli pettynyt siihen, että ainoastaan Scarface oli kutsuttu Geto Boysista esittämään heidän hittikappaleensa ‘Mind Playin’ Tricks On Me’.

“Muistutus kaikille, jotka yrittävät heikentää Geto Boys -brändiä liittämällä siihen ainoastaan Scarfacen: kuinka helvetissä aiotte pitää hip hopin 50-vuotisjuhlat ettekä sisällytä siihen koko ryhmää? Jos satuitte unohtamaan, ryhmään kuuluvat Scarface ja Willie D. Miten pystytte tekemään esityksen, joka sisältää kappaleen jonka kirjoittamisessa olen ollut mukana, mutta ette aio edes kunnioituksesta kysyä minulta, olisinko mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan? Kuka ikinä onkaan vastuussa tästä, olette kaikki pellejä!”, Willie D raivosi.

Grammy-palkintogaalassa nähtiin lähes 14-minuuttinen esitys, jossa lavalle nousivat muun muassa Ice-T, Scarface, Black Thought, The Roots, Grandmaster Flash & The Furious Five, Run-DMC, LL Cool J, Public Enemy, Rakim ja Method Man.

Geto Boys on Houstonin Texasista tuleva räppiryhmä, jonka nykyisiä jäseniä ovat Willie D ja Scarface. Ryhmän entisiä jäseniä ovat Bushwick Bill (RIP), DJ Ready Red (RIP), Big Mike, Raheem, Sire Jukebox, Prince Johnny C ja Sir Rap-A-Lot.