Westside Gunn, Conway The Machine ja The Alchemist julkaisivat uuden yhteisprojektin ‘Hall & Nash 2: The Original Version’ – kuuntele maistiainen!

Westside Gunn, Conway The Machine ja The Alchemist julkaisivat tänään uuden yhteisprojektin ‘Hall & Nash 2’. Levyllä vierailee mm. ScHoolboy Q. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

The Alchemist kertoi maanantaina sosiaalisessa mediassa projektin taustoista.

“Kun olin ensimmäistä kertaa yhteydessä Westside Gunniin ja Conway The Machineen, alkuperäinen suunnitelma oli tehdä Hall & Nash 2. Ensimmäisestä päivästä lähtien tiesin, että tarvitsin näitä tyyppejä biitteihini enemmän kuin he tarvitsivat minun biittejäni. Projektin viimeistelyvaiheessa he allekirjoittivat sopimuksen Shady Recordsin kanssa. Päädyimme jättämään projektin sivuun, ja ajan myötä käytimme joitakin kappaleita eri projekteissa, mutta kourallinen kappaleita ei koskaan nähnyt päivänvaloa, eikä alkuperäistä albumiversiota koskaan julkaistu.”

Tilaa albumi The Alchemistin verkkokaupasta.

Westside Gunn on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita ja mixtapeja, kuten “10” (2022), “Peace Fly God” (2022) ja “Who Made The Sunshine” (2020). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Conway The Machinen, Benny The Butcherin, Jadakissin, Slick Rickin, Busta Rhymesin ja Freddie Gibbsin kanssa.

Conway The Machine on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Conway The Machine on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Look What I Became” (2019), “LULU” (2020), “No One Mourns The Wicked” (2020) ja “God Don’t Make Mistakes” (2022). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Benny The Butcherin, Westside Gunnin, Ludacrisin, Method Manin, Freddie Gibbsin ja Pete Rockin kanssa.

The Alchemist on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Beverly Hillsistä, Kaliforniasta. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja artisteja, kuten Nasia, Prodigya (RIP), Kool G Rapia, Snoop Doggia, KRS-Onea, Devin The Dudea, B-Realia ja Jadakissia. Hänet tunnetaan taidokkaista sample-valinnoistaan ja hänen musiikkinsa yhdistelee usein eri aikakausien ja musiikkityylien elementtejä.

Spotify:

Youtube:

*Linkki tulossa myöhemmin*

Kansitaide: