Warren G avautuu elämästään ja urastaan Dirty Glove Bastardin haastattelussa!

Long Beach -veteraani Warren G vieraili äskettäin Dirty Glove Bastardin Off The Porch -ohjelmassa. Warren G jakoi haastattelussa näkemyksiään elämästä ja uransa eri osa-alueista.

Warren G avautui omakohtaisista kokemuksistaan Long Beachilla. Hän kertoi olevansa kiitollinen siitä, että välttyi vankilalta.

Warren G kertoi hänen, Snoop Doggin ja Nate Doggin perustamasta 213-räppiryhmästä, joka sai alkunsa VIP Records -liikkeessä. Hän muisteli ammattimaista debyyttiään, jonka tekemisessä Dr. Dre oli mukana. Warren G kertoi myös historiallisesta hetkestä, jolloin hän esitteli Snoop Doggin Dr. Drelle.

Tha Dogg Pound -räppäri Kurupt tuli myös puheeksi yhdessä vaiheessa haastattelua. Warren G kertoi tavanneensa Kuruptin ollessaan Snoopin kanssa. Hän paljasti myös esitelleensä Kuruptin Suge Knightille ja Dr. Drelle. Tämän lisäksi Warren G muisteli ikäviä yhteenottojaan Suge Knightin kanssa.

Warren G kertoi myös intohimoisesti Nate Doggin kanssa syntyneestä hittikappaleesta ‘Regulate’, joka oli merkittävä virstanpylväs hänen urallaan.

Katso koko haastattelu alta.