Tray Deee ja Goldie Loc esiintyivät pitkästä aikaa yhdessä!

Tha Eastsidaz -räppärit Tray Deee ja Goldie Loc ovat esiintyneet pitkästä aikaa yhdessä. Snoop Dogg julkaisi 2. päivä kesäkuuta Instagram-tilillään videon, jolla legendaarinen räppiduo esittää yhdessä kappaleen ‘Another Day’.

Fanit ovat vaatineet kommenttikentässä Tha Eastsidazilta uutta albumia.

“Voimmeko saada uuden albumin Tha Eastsidazilta?”, yksi faneista kyseli.

Edellisen kerran kaksikko esiintyi yhdessä kappaleella ‘Hood Creeps Out At Night‘, joka julkaistiin vuonna 2021.

Vuonna 2009 Tray Deee kertoi haastattelussa, että ei aio tehdä enää yhteistyötä Goldie Locin kanssa, mutta hän on sopinut välinsä Snoop Doggin kanssa.

“Juttelin vihdoinkin lämminhenkisesti Snoop Doggin kanssa yli viiden vuoden tauon jälkeen. Sovimme, että annamme menneiden olla menneitä ja nauroimme jopa yhdessä. Goldie Loc ei ole osoittanut mitään lojaalisuutta minua kohtaan. Toivon, että voimme Snoopin kanssa saada vanhat vibat takaisin ja pelastaa palan historiaa, jonka loimme yhdessä. Se on hänen päätettävissään tällä hetkellä. Minulla ei ole mitään kiinnostusta tehdä yhteistyötä enää koskaan Goldie Locin kanssa. Haluan saada vain korvauksen esiintymisestäni hänen sooloalbumillaan.”

Toivottavasti live-esiintyminen on merkki siitä, että kaksikko on saanut sovittua välinsä ja luvassa olisi uutta materiaalia legendaariselta räppiduolta.

Katso live-esiintyminen alta.