Tony Touch julkaisi uuden musavideon ‘We Shot Ya’ – mukana Conway The Machine ja Benny The Butcher!

Tony Touch julkaisi viime viikolla uuden musavideon biisille ‘We Shot Ya’. Biisillä vierailee Conway The Machine ja Benny The Butcher.

Tony Touch on yhdysvaltalainen tuottaja ja DJ, joka on kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän julkaisi debyyttialbuminsa ‘The Peace Maker’ vuonna 2000. Tony Touch on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa KRS-Onen, Kool G Rapin, Big Daddy Kanen, Cypress Hillin, Wu-Tang Clanin ja Busta Rhymesin kanssa.

Conway The Machine on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Conway The Machine on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Look What I Became” (2019), “LULU” (2020), “No One Mourns The Wicked” (2020) ja “God Don’t Make Mistakes” (2022). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Benny The Butcherin, Westside Gunnin, Ludacrisin, Method Manin, Freddie Gibbsin ja Pete Rockin kanssa.

Benny The Butcher on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu hip hop -kollektiiviin nimeltä Griselda, jossa hän tekee tiivistä yhteistyötä serkkujensa Westside Gunnin ja Conway the Machinen kanssa. Hän on myös osa Black Soprano Family -kollektiivia. Benny The Butcher on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Boldy Jamesin, G Herbon, Snoop Doggin ja Fat Joen kanssa.