The Gatlin julkaisi remixin Brotha Lynch Hungin klassikkokappaleesta ‘That’s What I Said’

The Gatlin julkaisi vähän aikaa sitten uuden sinkkubiisin ‘That’s What I Said’, joka on remix-versio Brotha Lynch Hungin samannimisestä kappaleesta. Biisillä vierailee D-Dubb.

The Gatlin on Kalifornian Sacramentosta kotoisin oleva räppäri. Hän alkoi kirjoittamaan lyriikoita jo 14-vuotiaana ja 19-vuotiaana hän aloitti virallisesti musiikkiuransa. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa C-Bon, San Quinnin ja Marvalessin kanssa.

Kuuntele alkuperäinen kappale alta.

Brotha Lynch Hung on Kalifornian Sacramentosta kotoisin oleva räppäri ja tuottaja. Hänen sanoituksensa käsittelevät usein väkivaltaisia ja synkkiä aiheita. Brotha Lynch Hung on julkaissut useita merkittäviä albumeita, kuten “Season of da Siccness”, “Loaded” ja “EBK4′. Hän on myös tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen rap-artistien, kuten Ice-T:n, E-40:n ja Snoop Doggin kanssa.

Brotha Lynch Hung on puhunut avoimesti omasta elämästään, joka on ollut vaikea ja sisältänyt paljon haasteita. Hän joutui nuoruudessaan kohtaamaan perheväkivaltaa ja muita traumaattisia kokemuksia, kuten mielenterveysongelmia. Brotha Lynch Hung on korostanut musiikkinsa merkitystä itselleen terapian keinona ja kehottanut muita ihmisiä, erityisesti nuoria, etsimään apua mielenterveysongelmiin.

Vaikka Brotha Lynch Hungin sanoitukset ovat raakoja ja provosoivia, hän on korostanut niiden olevan fiktiivisiä. Hän on sanonut, että ne ovat vain tapa käsitellä hänen omaa menneisyyttään ja henkistä tilaansa.