The D.O.C.:n dokumenttielokuva “The DOC” ilmestyy elokuvateattereihin tänä vuonna!

The D.O.C.:n uusi dokumenttielokuva ‘The DOC’ sai ensi-iltansa vuonna 2022 Tribeca-elokuvafestivaaleilla. Dokumentti kertoo tarinan räppärin elämän alkuvaiheista nykypäivään asti.

Variety on raportoinut 12. päivä tammikuuta, että Vertical Entertainment on hankkinut Pohjois-Amerikan levitysoikeudet dokumenttielokuvaan. Vertical Entertainment aikoo julkaista elokuvan teattereissa tänä keväänä, mutta laajemmasta kansainvälisestä levityksestä ei ole vielä tietoa.

Dokumenttielokuvan on tuottanut The D.O.C., Caplan ja Gary Ousdahl. Elokuvan vastaavina tuottajina toimivat Erykah Badu ja Brent Mack. Elokuva sisältää haastatteluja ja esiintymisiä The D.O.C.:n läheisiltä ystäviltä, kuten Ice Cubelta, Snoop Doggilta, Too $hortilta, Xzibitilta ja Tone Locilta.

The D.O.C. on Texasin Dallasista kotoisin oleva räppäri. Hän julkaisi debyyttialbuminsa ‘No One Can Do It Better’ vuonna 1989. Pari kuukautta albumin julkaisun jälkeen The D.O.C. joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hän menetti äänensä. Vuonna 2015 hän kertoi, että hänen äänensä on täysin palautunut.