Texas-räppärit Big Tuck, Dorrough ja Tum Tum julkaisivat uuden sinkun ‘Hold Up’

Big Tuck, Dorrough ja Tum Tum julkaisivat tänään uuden sinkkubiisin ‘Hold Up’. Biisin on tuottanut 12GsOnTheBeat.

Big Tuck on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Dallasista, Texasista. Hän aloitti musiikkiuransa vuonna 2000, kun hän liittyi Dirty South Rydaz -nimiseen räppiryhmään. Vuonna 2005 hän julkaisi soolodebyyttialbuminsa “Tha Absolute Truth”, joka sisälsi hittibiisejä, kuten “Southside Da Realist” ja “Not A Stain On Me”. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Paul Wallin ja Chamillionairen kanssa.

Dorrough on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Texasin Dallasista. Hän tuli tunnetuksi vuonna 2009 julkaisemallaan kappaleella “Ice Cream Paint Job”, joka nousi Billboardin Hot 100 -listalla sijalle #27. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa E-40:n, Slim Thugin, Juvenilen, Paul Wallin, Bun B:n:, Nipsey Husslen (RIP) ja Trae Tha Truthin kanssa.

Tum Tum on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Dallasista, Texasista. Hän tuli tunnetuksi Dirty South Rydahs (DSR) -räppikollektiivin jäsenenä. Tum Tum kasvoi slummeissa, mutta päätti luopua katuelämästä vuonna 2001 ja keskittyä musiikkiin. Hän aloitti vakavasti musiikin tekemisen nähtyään Jay-Z:n ‘Hard Knock Life’ -kiertueen ja päätyi levyttämään T-Town Music -levy-yhtiölle. Tum Tum on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Slim Thugin, Paul Wall, Mike Jonesin ja Chamillionairen kanssa.