Statik Selektah julkaisi uuden sinkun ‘Unpredictable’ – mukana Inspectah Deck, Method Man, Raekwon ja Ghostface Killah!

Statik Selektah julkaisi eilen uuden sinkkubiisin ‘Unpredictable’. Biisillä vierailee Inspectah Deck, Method Man, Raekwon ja Ghostface Killah.

Statik Selektah on yhdysvaltalainen hip hop -tuottaja, DJ ja radiojuontaja. Hän on syntynyt ja kasvanut Lawrencessa, Massachusettsissa. Statik Selektah on tuottanut urallaan useita artisteja, kuten Nasia, Foxy Brownia, Styles P:tä, Raekwon ja Freddie Gibbsiä. Hän on tunnettu erityisesti hienovaraisista sample-valinnoistaan ja nostalgisesta vanhan koulun -soundistaan. Statik Selektahilla on myös oma radio-ohjelma “Showoff Radio”.

Raekwon on yhdysvaltalainen räppäri, joka nousi kuuluisuuteen Wu-Tang Clan -räppiryhmän jäsenenä 1990-luvulla. Hänen vuonna 1995 ilmestynyttä debyyttialbumia “Only Built 4 Cuban Linx…” pidetään yhtenä Wu-Tang Clanin parhaista albumeista. Raekwon on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Capone-N-Noreagan, Styles P:n, Three 6 Mafian, Pimp C:n (RIP), Ill Billin ja Busta Rhymesin kanssa.

Ghostface Killah on New Yorkista, Staten Islandilta kotoisin oleva räppäri. Hän kuuluu Wu-Tang Clan -räppiryhmään. Ghostface Killah on julkaissut yli 10 studioalbumia ja on yksi Wu-Tang Clanin tunnetuimmista jäsenistä. Hänen tyyliinsä kuuluvat räjähtävä flow, nerokkaat sanaleikit ja kovat iskurepliikit.

Inspectah Deck on yhdysvaltalainen räppäri, joka tunnetaan parhaiten Wu-Tang Clanin jäsenenä. Hän on julkaissut useita sooloalbumia, jotka ovat saaneet paljon ylistystä kriitikoiden ja fanien keskuudessa.

Method Man on yhdysvaltalainen New Yorkista kotoisin oleva räppäri ja näyttelijä. Hän on julkaissut useita sooloalbumeita, joista monet ovat menestyneet kaupallisesti. Method Man on myös tunnettu roolistaan useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.