Snoop Dogg kertoi milloin hän on ollut eniten pilvessä!

Snoop Dogg vieraili vähän aikaa sitten Let’s Go! -podcastissa ja kertoi milloin hän on ollut eniten pilvessä. Hän kertoi olleensa Amsterdamissa, ja kenen muun kuin legendaarisen countrymuusikko Willie Nelsonin kanssa.

“Olimme Amsterdamissa ja Williellä oli keikka siellä. Hän esiintyi 19. päivä ja minä 20. päivä. Menimme hänen hotellihuoneeseensa ja pelasimme dominoa. Williellä oli vaporisaattori ja jointti. Minulla oli bluntti ja piippu. Pelailimme dominoa vastakkain. Hän oli voitolla ja olin kokoajan enemmän ja enemmän pilvessä. Hän vain jatkoi hatsin passaamista minulle ja mietin, että tämä vanhus päihittää minut, mutta en kieltäydy koska en halua näyttää heikolta.”

“Polttelusession aikana sanoin Willielle, että syödään jotain, johon hän vastasi haluavansa meidän menevän KFC:hen. Istuimme pakettiauton takaosassa ja he toivat drive-inistä meille safkat pakuun. Kun he antoivat ne meille, kätemme kohtasivat kanaämpärissä napatessamme samaa kananpalaa. Katsoin häntä ja sanoin, että se on sinun.”

Kuuntele koko haastattelu alta.