Snoop Dogg: “En tykännyt Hit ‘Em Up -kappaleesta!”

Long Beach -veteraani Snoop Dogg vieraili vähän aikaa sitten Big Boyn ‘Untold Stories’ -haastattelusarjassa. Hän paljasti muun muassa kuinka hän ja 2Pac olivat huonoissa väleissä ennen edesmenneen räppärin kuolemaa. Riita oli johtunut pari viikkoa ennen 2Pacin kuolemaa johtuneista kommenteista joita Snoop Dogg oli antanut Diddystä ja Biggiestä.

“Sanoisin, että viikko ennen hänen kuolemaansa olimme hyvissä väleissä. Kaksi päivää ennen hänen kuolemaansa en usko, että hän piti minusta. Olimme New Yorkissa ja kaikenlaista paskaa oli tapahtunut. New Yorkin tyypit olivat ampuneet minua ja tehneet kaikenlaista muuta paskaa, mutta annoin heille silti anteeksi. Tämän jälkeen menin haastatteluun ja minulta kysyttiin Puffysta ja Biggiestä. Sanoin pitäväni heistä ja haluavani tehdä musiikkia heidän kanssaan. Se sai 2Pacin vain enemmän vihaiseksi. Hän oli, että vitut heistä, he yrittivät tappaa minut, he ampuivat sinua ja sinä haluat tehdä musiikkia heidän kanssaan. En ajattelut 2Pacin tunteita. Olimme kaikki ystäviä jossain vaiheessa.”

Vaikka hän soitti Snoop Doggille “Hit ‘Em Up” -kappaleen, Snoop Dogg ei pitänyt siitä.

“Hän soitti minulle Hit ‘Em Up -kappaleen, mutta en pitänyt siitä. Se ei ollut minusta hyvä juttu. Hankit vain lisää ongelmia.”

Katso koko haastattelu alta.