Sir Jinx haukkuu Ice Cubea feikkigangsteriksi ja hamuaa osuuttaan rojalteista!

Los Angeles -tuottaja Sir Jinx, oikealta nimeltään Anthony Wheaton, syyttää Ice Cubea rojaltien maksamatta jättämisestä. Hän myös haukkui Ice Cubea feikkigangsteriksi.

Sir Jinx on nostanut oikeusjutun Ice Cubea vastaan. Hän väittää oikeuden asiakirjoissa, ettei hän ole saanut osuuttaan Ice Cuben rojalteista vaikka hän on tuottanut yli 28 kappaletta räppärille.

Wheatonin mukaan Ice Cube on hänelle velkaa 100,000 dollaria maksamattomia rojalteja. Hän vetosi tuomariin, että Ice Cube korvaisi hänelle koituneet ansionmenetykset.

Ice Cuben lähipiiristä kerrotaan, että räppäri on lainannut tuottajalle rahaa vuosien varrella eikä hän ole koskaan maksanut velkojaan takaisin. Tästä syystä Ice Cubella ei ole aikomustakaan maksaa Sir Jinxille senttiäkään.

Sir Jinx kirjoitti vähän aikaa sitten Instagramissa, että Ice Cube ei ole muuta kuin roisto ja hän on ryöstänyt sekä pettänyt ihmisiä vuosien ajan.

“Voit piiloutua porttien ja turvamiesten taakse. Sinun aikasi tulee vielä, usko minua. Olet feikkigangsteri. Et ole 111 Crips-jengiläinen.”

Sir Jinx on Kalifornian Los Angelesista kotoisin oleva tuottaja. Hän on tuottanut urallaan muun muassa legendaarisen dissikappaleen ‘No Vaseline’.