Scan Man kertoi, kuinka hän liittyi Triple Six Mafiaan!

Memphis-räppäri Scan Man istahti vähän aikaa sitten OFf The Porchin haastatteluun. Puheeksi tuli muun muassa Memphisissä kasvaminen, kuinka hän tutustui DJ Pauliin Koopsta Kniccan kautta ja studiosessioista Three 6 Mafian kanssa. Tämän lisäksi hän kertoi oman levy-yhtiönsä perustamisesta ja työskentelystä edesmenneen Gangsta Boon kanssa.

“Koopsta esitteli minut DJ Paulille vuoden 1994 lopussa tai 1995 alussa. He olivat juuri saaneet miksattua Mystic Stylez -albumin. En ehtinyt albumille. Koopsta oli soittanut DJ Paulille ja räppäsin hänelle puhelimessa. DJ Paul pyysi minua tulemaan studiolle seuraavana päivänä ja nauhoitimme kappaleen ‘Love To Make A Stang’. Sen jälkeen DJ Paul soitti minulle uudestaan ja kysyi minua toiselle kappaleelle. Nauhoitimme seuraavaksi kappaleen ‘Runnin Lip’. Tämän jälkeen hän sanoi, että olen osa Triple Six Mafiaa ja siitä se lähti.”

Scan Man on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Memphisistä, Tennesseestä. Hän kuuluu Killa Klan Kaze -nimiseen räppiryhmään. Scan Man on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Tainted Portraits” (2013) ja “Death Awaits” (2014). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden paikallisten räppäreiden ja tuottajien, kuten DJ Paulin, Juicy J:n, Lord Infamouksen (RIP), Koopsta Kniccan (RIP), Gangsta Boon (RIP), MC Mackin, Criminal Mannen ja Blackoutin kanssa.

Katso koko haastattelu alta.