Rawlsmatic pisti ulos uuden musavideon ‘The Sun’ – mukana Blu ja Ras Kass!

Rawlsmatic pisti vähän aikaa sitten ulos uuden musavideon biisille ‘The Sun’, joka löytyy uudelta ‘Role Reversal’ -albumilta. Biisillä vierailee Blu ja Ras Kass.

Rawlsmatic on yhdysvaltalainen hip hop -duo, jonka jäseniä ovat Rhettmatic ja J Rawls. Duo julkaisi debyyttialbuminsa ‘Role Reversal’ tänä vuonna.

Rhettmatic on yhdysvaltalainen DJ ja tuottaja, joka on kotoisin Kaliforniasta. Hän aloitti uransa Double Platinum -nimisessä hip hop -kollektiivissa vuonna 1983. Rhettmatic on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen artistien ja tuottajien, kuten Madlibin, DJ Premierin ja Cypress Hillin kanssa.

J Rawls on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Ohiosta. Hän on tuottanut urallaan useita artisteja, kuten Masta Acea, Beastie Boysia, Mos Defia ja Talib Kwelia.

Blu on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Madlibin, The Alchemistin, Boldy Jamesin, Large Professorin ja Nottzin kanssa.

Ras Kass on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän julkaisi debyyttialbuminsa ‘Soul On Ice’ vuonna 1996. Ras Kass on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Ice-T:n, Too $hortin, Dr. Dren, DJ Premierin ja DJ Battlecatin kanssa.