Ransom, Boldy James ja Harry Fraud tiputtivat uuden musavideon ‘Live From The Roxy’

Ransom, Boldy James ja Harry Fraud tiputtivat keskiviikkona uuden musavideon biisille ‘Live From The Roxy’. Musavideon on ohjannut @watchthescreen777. Animoinnin on tehnyt @PAPERFACE908.

Ransom, oikealta nimeltään Randy Nichols, on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt New Yorkissa, mutta kasvanut Jersey Cityssa. Ransom ajautui nuorena myymään huumeita, mikä johti hänen useisiin pidätyksiinsä ja vankilatuomioihinsa. Hän kuitenkin halusi ulos tästä elämäntavasta ja aloitti artistiuransa vuonna 2000. Ransom on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien kanssa.

Boldy James on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hänet kiinnitettiin Griselda Recordsille vuonna 2020. Boldy James on tehnyt urallaan useiden tunnettujen artistien, kuten DJ Muggsin, Rome Streetzin, CRiMEAPPLEN, The Alchemistin, Freddie Gibbsin, Curren$yn ja Benny The Butcherin kanssa.

Harry Fraud on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja artisteja, kuten Benny The Butcheria, Larry Junea, Jay Worthya, Curren$ya, Dave Eastia ja Jim Jonesia.