Raekwon ja Ghostface Killah haluavat haastaa The Loxin Verzuzissa!

Jos nämä kaksi Wu-Tang Clan -legendaa tulevat saamaan tahtonsa läpi, se olisi heille toinen Verzuz-taisto.
The Loxin Jadakissille se olisi jo neljäs.

Seuraava suuri taisto Verzuzissa on 2. joulukuuta, kun Three 6 Mafia ja Bone Thugs-n-Harmony kohtaavat lavalla. Sen odotetaan olevan monumentaalinen hetki paitsi faneille sekä myös hip hopille.

The Lox ja Dipset ottivat aikaisemmin tänä vuonna yhteen ja katsojat eivät saaneet tarpeekseen kaikista hauskoista persoonallisuuksista. The Loxia kehuttiin yhtenäisyydestään ja virheettömästä suorituksestaan kun he toivat takaisin New Yorkista tutun nostalgisen hip hop -energian.

Maaliskuussa Raekwon ja Ghostface ottivat yhteen keskenään Verzuzissa, mutta fanit haluavat enemmän. Drink Champsin haastattelun aikana kaksi rap-veteraania osoittivat kunnioitusta The Loxille ja kutsuivat heitä tosielämän ystävikseen, joita he kunnioittavat äärimmäisen paljon. Näyttää siltä, ​​että Raekwon ja Ghostface Killah haluavat vuoronsa The Loxin kanssa.

“En saa inspiraatiota räpista enää samalla tavalla kuin silloin kun Biggie, Nas, Mobb Deep ja muut olivat kehissä, mutta The Loxit inspiroivat minua kuitenkin kirjoittamaan edelleen”, Ghostface sanoi Drink Champsin haastattelussa. Raekwon lisää: “The Lox olisi täydellinen Verzuz-saalis, koska he olisivat samalla aaltopituudella kuin me.”