Premethius pisti ulos uuden tuplamusavideon ‘No Glitch / Bam Bam’ – mukana Blu ja MED!

Premethius pisti torstaina ulos uuden tuplamusavideon biiseille ‘No Glitch / Bam Bam’. Ensimmäisellä biisillä vierailee Blu ja MED.

Premethius on Kaliforniasta, Oxnardista kotoisin oleva tuottaja. Hän on tuottanut urallaan muun muassa Guilty Simpsonia, Ruste Juxxia, Bluta, Homeboy Sandmania, J Roxxia ja Casino Biggsiä.

Blu on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Madlibin, The Alchemistin, Boldy Jamesin, Large Professorin ja Nottzin kanssa.

MED, oikealta nimeltään Nick Rodriguez, on räppäri Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Hän nousi tunnetuksi Lootpackin ‘Soundpieces: Da Antidote’ -albumilla vuonna 1999 ja on sittemmin tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen artistien, kuten Madlibin, Quasimoton ja Talib Kwelin kanssa. Hän on julkaissut useita albumeita Stones Throw Records -levy-yhtiön kautta, kuten “Push Comes to Shove” (2005), “Classic” (2011) ja “Bad Neighbor” (2015) yhdessä Blun ja Madlibin kanssa.