Ohion viranomaiset haastoivat Afromanin oikeuteen!

Ohion viranomaiset ovat haastaneet Afromanin oikeuteen. Räppärin väitetään hyötyneen rahallisesti hänen kotiinsa viime kesänä tehdystä kotietsinnästä.

Adamsin piirikunnan sheriffin osasto teki ratsian Afromanin kotiin viime vuoden elokuussa. He etsivät laittomia huumeita, mutta lopulta eivät löytäneet mitään. Afroman ei ollut ratsian aikaan kotona. Hän uskoo profiloituneensa tekemänsä musiikin takia.

Afromanin valvontakamerat tallensivat koko ratsian, joiden videomateriaalia hän käytti myöhemmin uusilla musiikkivideoillansa. Hän julkaisi tapahtuneesta useita musiikkivideoita, kuten “Will You Help Me Repair My Door” ja “Lemon Pound Cake”. Viranomaiset väittävät, että musiikkivideot ovat järkyttäneet ratsiaan osallistuneita ja he uskovat Afromanin hyötyneen heidän kovasta työstään. Tämän lisäksi haasteessa väitetään etteivät he ole koskaan antaneet räppärille lupaa käyttää hänen turvakameroihinsa tallenettua videomateriaalia.

Viranomaisten mukaan musiikkivideot ovat aiheuttaneet heille henkistä ahdistusta, pilkkaa, nöyryytystä, maineen menetystä ja hämmennystä.

Afroman on vastannut viranomaisille, että heillä ei ole mitään perusteita haastaa häntä oikeuteen. Hän väittää myös viranomaisten varastaneen häneltä rahaa ratsian yhteydessä.

Katso ratsiaan liittyvät musiikkivideot alta.