Nipsey Husslen murhasta syytetty tuomittiin!

Edesmenneen Los Angeles -räppäri Nipsey Husslen murhasta syytetty Eric Holder on tuomittu 60 vuodesta elinkautiseen vankeuteen. Tuomari H. Clay Jacke II tuomitsi Holderin keskiviikkona 22. päivä helmikuuta pidetyssä istunnossa. Tuomion täytäänpano on viivästynyt useita kertoja eri syistä.

Istunnossa luettiin Nipsey Husslen isän kirjoittama kirje. Tämän lisäksi yksi räppärin läheisistä ystävistä puhui istuntosalissa.

“Nipsey oli hyvä ystäväni. Hän oli minulle kuin poika. Yhteisömme menetti kaiken minkä eteen työskentelimme kovasti. Yhden miehen teko sotki koko yhteisön. En välitä minkä tuomion tämä mies saa. Kyse ei ole siitä. Haluan vain tietää miksi hän teki sen. Maailma haluaa tietää miksi. Miksi joku teki niin?”, Herman “Cowboy” Douglas sanoi.

Eric Holder on kertonut ampumisen syyksi sen, että Nipsey Hussle olisi epäillyt häntä vasikaksi hänen lähestyttyään räppäriä vaatekaupassa.

Nipsey Hussle, oikealta nimeltään Airmiess Joseph Asghedom, ammuttiin kuoliaaksi vuonna 2019 hänen omistamansa vaatekaupan edessä Los Angelesissa.