New Orleans -tuottaja Mannie Fresh myi kataloginsa!

Legendaarinen New Orleans -tuottaja Mannie Fresh, oikealta nimeltään Byron Thomas, on myynyt kataloginsa. Hän myi kataloginsa Reservoir Medialle, mutta sopimuksen ehtoja ja hintaa ei ole julkistettu. Music Business Worldwide on vahvistanut, että Mannie Fresh myi koko kataloginsa, mukaan lukien sekä julkaisu- että äänitysoikeudet.

“On hienoa liittyä Faith Newmanin ja Reservoir Median tiimiin. Olen kiitollinen heidän tuestaan ja tiedän, että he pitävät huolta musiikistani”, Mannie Fresh sanoi tiedotteessa.

Reservoir Median johtaja Rell Lafargue sanoi sopimuksen merkitsevän hänelle ja Reservoir Medialle paljon. Hän kehui myös Mannie Freshiä ja kertoi tuottajan olevan yksi maailmanlaajuisesti arvostetuimpia tuottajia ja esiintyjiä.

Mannie Fresh on yhdysvaltalainen tuottaja, DJ ja räppäri, joka on kotoisin New Orleansista, Louisianasta. Hän on parhaiten tunnettu Cash Money Recordsin hovituottajana. Mannie Fresh tuotti suurimman osan kappaleista Cash Money Recordsin seitsemästätoista kulta- ja platinalevyistä vuosina 1998–2004 ennen kuin jätti levy-yhtiön.

Mannie Freshin isä DJ Sabu vaikutti häneen merkittävästi ja hän aloitti DJ:nä hip hop -ryhmässä nimeltä New York Incorporated vuonna 1984 ollessaan vain 15-vuotias. 1980-luvun lopulla hän aloitti yhteistyön neworleansilaisen räppäri MC Gregory D:n kanssa. He julkaisivat ensimmäisen albuminsa Throwdown yhdessä vuonna 1987, jossa Mannie tuotti ja MC Gregory D räppäsi. Mannie Fresh tapasi vuonna 1993 Bryan “Baby” Williamsin, joka antoi hänelle mahdollisuuden tulla tuottajaksi Cash Money Recordsille. Vuonna 2005 hän lähti levy-yhtiöltä taloudellisista syistä ja liittyi myöhemmin Def Jam Southiin.