New Legend julkaisi uuden sinkun ‘Goodbye’ – mukana K-Dee!

New Legend julkaisi eilen uuden sinkkubiisin ‘Goodbye’. Biisillä vierailee Los Angeles -veteraani K-Dee.

New Legend on yhdysvaltalainen rap-duo, joka koostuu kahdesta Kalifornian alueella vaikuttavasta rap-artistista, Dazzie Deestä ja Dao Poetasta. Molemmat artistit ovat tehneet pitkän uran rap-musiikin parissa ja heidän yhteistyönsä alkoi vuonna 2019. Duon debyyttialbumi “Born Again Legend” julkaistiin vuonna 2020.

Dazzie Dee on Kalifornian Los Angelesista kotoisin oleva räppäri, joka aloitti uransa jo 80-luvulla. Hän on julkaissut useita sooloalbumeita ja tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen rap-artistien kanssa, kuten Dr. Dren ja Ice Cuben kanssa.

Dao Poeta on Kalifornian Los Angelesista kotoisin oleva räppäri, joka on tunnettu monipuolisesta musiikkityylistään ja vahvasta sanomastaan. Hän on julkaissut useita sooloalbumeita ja tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen rap-artistien kanssa.

K-Dee on Kalifornian Los Angelesista kotoisin oleva räppäri. Hän aloitti uransa musiikin parissa jo 80-luvulla ja saavutti menestystä 90-luvun puolivälin tienoilla. Hänen musiikkinsa sisältää usein yhteiskunnallisia aiheita ja kertoo hänen omasta elämästään Los Angelesin kaupungissa.

K-Deen läpimurtoalbumi “Ass, Gas, or Cash (No One Rides for Free)” julkaistiin vuonna 1994 ja siitä tuli välitön klassikko. Albumin nimikkokappale “Ass, Gas, or Cash” tuli erityisen tunnetuksi ja se on edelleen yksi hänen suosituimmista kappaleistaan. Hän on myös tehnyt yhteistyötä monien muiden tunnettujen rap-artistien, kuten Ice Cuben ja DJ Quikin kanssa.