Mitchy Slick ja Sir Veterano julkaisivat uuden musavideon ‘Dago Nights’ – mukana Bosko!

Mitchy Slick ja Sir Veterano julkaisivat perjantaina uuden musavideon biisille ‘Dago Nights’, joka on esimakua myöhemmin julkaistavalta ‘Everybody Hates Mitch’ -yhteisprojektilta. Biisillä vierailee Bosko. Biisin on tuottanut Sir Veterano.

Mitchy Slick on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin San Diegosta, Kaliforniasta. Hän kasvoi San Diegon kaakkoisosassa Lincoln Parkin alueella. Mitchy Slick esiintyi The History Channelin Gangland-ohjelmassa, jossa käsiteltiin Lincoln Park Bloods -katujengiä, johon hän myös itse kuuluu. Hänen debyyttialbuminsa “Trigeration Station” julkaistiin vuonna 2001 ja hän on sen jälkeen julkaissut useita albumeita, kuten “Mitchy Duz It” (2005) ja “Urban Survival Syndrome” (2006). Mitchy Slick on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Nipsey Husslen, MC Eihtin, The Jackan, Paul Wallin ja E-40:n kanssa.

Sir Veterano on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten MC Eihtin, Mitchy Slickin, Planet Asian, Ras Kassin ja Mursin kanssa.