Method Man vahvisti vierailevansa tulevalla Missionary-albumilla!

New York -veteraani Method Man paljasti äskettäin N.O.R.E.:n ja DJ EFN:n isännöimässä Drink Champs -podcastissa, että hän on mukana Snoop Doggin ja Dr. Dren tulevalla Missionary-albumilla.

Method Man muisteli heidän ensimmäistä yhteistyötään ja myönsi, ettei hän ollut kappaleella parhaimmillaan. Hän arvosti Dr. Dren päätöstä, ettei kyseistä kappaletta julkaistu, mikä korosti tuottajan sitoutumista laatuun.

Method Manin osallistuminen Missionary-albumille tarjosi hänelle toisen mahdollisuuden työskennellä Dr. Dren kanssa. Method Man kertoi arvostavansa tätä mahdollisuutta suuresti. Hän myönsi kuitenkin olevansa kriittinen omaa työtään kohtaan ja tuntevansa, että hän olisi voinut tehdä enemmän projektin eteen.

Dr. Dre kertoi aikaisemmin Entertainment Tonight -haastattelussa tämän projektin olevan yksi hänen parhaista töistään urallaan. Tuottaja kertoi myös albumin sisällöstä, mainiten uuden tason kypsyyttä sekä Snoop Doggin sanoituksissa, että hänen omassa musiikissaan. Jännitystä lisää se, että Dr. Dre paljasti rock-ikoni Stingin myös esiintyvän albumilla.