Method Man kritisoi epävirallisia YouTube-remixejä!

Wu-Tang Clan -räppäri Method Man ei ole säästellyt sanojaan, kun puhui epävirallisista Youtube-remixeistä. Method Man julkaisi äskettäin Instagramissa postauksen, jossa hän reagoi DJ Skandalousin remixiin kappaleestaan “Built for This”, jonka alkuperäinen versio löytyy RZA:n “The Man With The Iron Fists” -elokuvan soundtrackilta.

DJ Skandalousin versio on kerännyt yli 266 miljoonaa katselukertaa ja poikkeaa alkuperäisestä kappaleesta, jossa esiintyvät Method Man, Freddie Gibbs ja Street Life. Uudessa versiossa Street Lifen osuus on poistettu ja tilalle on lisätty versejä Westside Connectionin, Eazy-E:n ja 2Pacin tuotannosta.

Method Man kirjoitti, että oli pyytänyt DJ:tä poistamaan remixin jo aikaisemmin, koska se vie katsojia alkuperäiseltä versiolta. “Yli 200 miljoonaa katselukertaa, eikä senttiäkään alkuperäisille tekijöille”, hän ihmetteli.

Method Man jatkoi kritisoimalla, kuinka paljon aikaa ja vaivannäköä alkuperäisten kappaleiden luominen vaatii, kun joku muu voi tehdä pintapuolista työtä ja silti saada paljon enemmän katselukertoja. Hän mainitsi myös kuulleensa omaa ääntään biiteillä, joihin hän ei koskaan räppäisi.

Lopuksi hän kysyi: “Olenko väärässä, kun puolustan tätä asiaa, vai pitäisikö vain istua ja olla hiljaa?”

Päivitetty: Method Man on sittemmin poistanut postauksensa sosiaalisesta mediasta.