Melle Mel: “2Pacilla on ollut suurempi vaikutus hip hopiin kuin Jay-Z:llä ja Biggiellä!”

Legendaarinen New York -räppäri Melle Mel vieraili vähän aikaa sitten The Art Of Dialogue -podcastissa. Puheeksi tuli 2Pac, Jay-Z ja Biggie, jolloin Melle Mel kertoi pitävänsä 2Pacin vaikutusta hip hopiin suurimpana.

“2Pac on vaikutusvaltaisempi räppäri kuin Biggie tai Jay-Z. Jay-Z on parempi räppäämään, mutta 2Pacilla oli enemmän sanottavaa. Olen samalla kannalla Biggien suhteen. 2Pacin vaikutus oli valtava, koska asiat muuttuivat. Jos muutat näkemyksiä, se on mahtavuutta”, Melle Mel sanoi.

“Jay-Z:n on vaikeampi muuttaa näkemyksiä, koska hän on niin rikas. Ei ole paljon miljardöörejä, jotka seuraisivat Jay-Z:n jalanjälkiä, mutta oli satoja tyyppejä, jotka halusivat olla kuin 2Pac. Hänen mahtavuutensa oli sitä, että hän muutti peliä”, Melle Mel jatkoi.

Melle Mel on New Yorkin Bronxissa syntynyt ja kasvanut räppäri, joka tuli tunnetuksi Grandmaster Flash and The Furious Five -yhtyeen jäsenenä 1980-luvulla. Hän oli yksi ensimmäisistä räppäreistä, joka käytti yhteiskunnallisia ja poliittisia sanoituksia hip hop -musiikissa. Tämä teki hänestä merkittävän hahmon hip hop -kulttuurin historiassa.

Katso haastattelupätkä alta.