Madlib, Meyhem Lauren ja DJ Muggs pistivät ulos uuden musavideon ‘OD Wilson’

Madlib, Meyhem Lauren ja DJ Muggs pistivät eilen ulos uuden musavideon biisille ‘OD Wilson’, joka löytyy uudelta ‘Champagne For Breakfast’ -yhteisprojektilta.

Madlib, oikealta nimeltään Otis Jackson Jr., on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Oxnardista Kaliforniasta. Hän on tunnettu monipuolisesta ja innovatiivisesta tuotannostaan, jossa hän yhdistelee erilaisia musiikkityylejä kuten jazzia, soulia ja funkia.

Meyhem Lauren on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Queensista, New Yorkista. Hän on tullut tunnetuksi räppärinä, jonka lyriikat ovat täynnä elämänmakuisia tarinoita New Yorkin kaduilta. Meyhem Lauren on julkaissut useita albumeita ja mixtapeja, kuten “Respect The Fly Shit” (2016), “Raw Cashmere” (2019) ja “Black Vladimir” (2022).

DJ Muggs on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on syntynyt Queensissa, New Yorkissa, mutta kasvanut Los Angelesissa, Kaliforniassa. DJ Muggs kuuluu Cypress Hill -räppiryhmään. Hän on tunnettu synkästä ja psykedeelisestä tuotannostaan, joka on vaikuttanut moniin nykypäivän hip hop -tuottajiin.