Lil Troy kriittisessä tilassa sydänkohtauksen jälkeen!

Houston-räppäri Lil Troy on joutunut vakavaan tilanteeseen saatuaan sydänkohtauksen. Hän taistelee tällä hetkellä hengestään sairaalassa.

Lil Troy, oikealta nimeltään Troy Birklett, sai sydänkohtauksen 27. elokuuta. Uutinen artistin terveydentilasta tuli julkisuuteen hänen pitkäaikaisen ystävänsä ja kollegansa, Geto Boys -räppäri Willie D:n kautta, joka kertoi sosiaalisessa mediassa huolestuttavasta tapahtumasta: “Lil Troy on saanut sydänkohtauksen ja taistelee nyt elämästään.”

Myöhemmin Willie D vahvisti YouTube-kanavallaan keskustelleensa Lil Troyn kanssa ja kertoi tämän olevan hereillä, mutta ei vielä vakaassa tilassa.

Lil Troy saavutti suurta suosiota vuonna 1998 kappaleellaan “Wanna Be A Baller”. Kappale nousi nopeasti listojen kärkeen ja siitä tuli yksi rap-musiikin merkittävimmistä hiteistä.

Ikävä kyllä, suurin osa kappaleella esiintyneistä artisteista on menehtynyt. Fat Pat murhattiin ennen kappaleen julkaisua, Big Hawk kuoli vuonna 2006, Lil’ Will menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 2016 ja Big T kuoli sydänkohtaukseen vuonna 2018.