Legendaarisen Oakland-tuottaja Ant Banksin uraa juhlittiin Soul Beat TV -tapahtumassa!

Legendaarisen Oakland-tuottaja Ant Banksin uraa juhlittiin 21. päivä tammikuuta Soul Beat TV -tapahtumassa.

Tapahtuman avasi Ant Banksin pitkäaikainen räppipartneri Pooh-Man, joka esitti kappaleet ‘Fuckin’ Wit Dank’ ja ‘Out To The Bitches’. Pooh-Man kertoi yleisölle kuinka Ant Banks huolehti hänestä hänen vapauduttuaan vankilasta vuonna 2014 tuottamalla hänen uuden albuminsa ‘Kaos Theory’.

Too $hort, joka on tehnyt urallaan useasti yhteistyötä Ant Banksin kanssa, astui tämän jälkeen lavalle. Too $hort pyysi yleisöä kuuntelemaan albumeitaan ennen kuin hän ja Ant Banks aloittivat yhteistyönsä ja vertaamaan niitä albumeihin jotka he tekivät Banksin kanssa yhdessä.

$hort Dog kehui miten Ant Banks oli tuonut hänen musiikkiinsa “basson”. Hänen mielestään hänen albuminsa eivät olleet enää samanlaisia sen jälkeen kun heidän yhteistyönsä väheni. Lopulta Too $hort esitti useita hänen ja Ant Banksin klassikkokappaleita, kuten ‘I’m A Player’, ‘Rapper’s Ball’, ja ‘In The Trunk’.

Tämän jälkeen Ant Banks tuli lavalle ja kiitti Pooh-Mania ja Too $hortia. Hän kiitti tämän lisäksi Stacy Hoggia, joka lauloi useilla Ant Banksin tuottamilla kappaleilla.

Ant Banks aloitti yhteistyön Too $hortin kanssa vuoden 1992 platinaa myyneellä ‘Shorty The Pimp’ -albumilla. Duo julkaisi myöhemmin ‘Get In Where You Fit In’, ‘Cocktails’ ja ‘Gettin It (Album Number Ten)’ -albumit. Too $hortin ja Ant Banksin yhteistyö alkoi hiipumaan vuosien varrella, mutta Ant Banks tuotti Too $hortille silti biisejä, kuten ‘Cali-O’, ‘Where They At?’ ja ‘Talkin Shit’.