Layzie Bone vahvisti Fat Joen tarinan ‘Notorious Thugs’ -biisin orkestroinnista!

Bone Thugs-n-Harmony on ehkä ainoa hip hop -yhtye historiassa, joka on tehnyt yhteistyötä 2Pacin, Biggien ja Eazy-E:n kanssa.

Keskiviikkona Fat Joe kunnioitti Biggietä hänen kuolemansa 25-vuotispäivänä jakamalla kuvan itsestään Bone Thugsin, Diddyn, Lil Kimin ja Biggien kanssa. Kuvatekstissä hän paljasti, että hän orkestroi Biggien ”Notorious Thugs” -biisin, jossa on mukana Bone Thugs-n-Harmony.

Pian sen jälkeen, kun Fat Joe julkaisi kuvan, Layzie Bone julkaisi oman postauksensa ja vahvisti tarinan sanoilla “Arvostan sinua, Joey Crack.”

Layzie Bone muisteli vähän aikaa sitten HipHopDX:n haastattelussa “Notorious Thugs” -biisintekoprosessia. Laskeuduttuaan New Yorkiin äänittääkseen kappaleen, Bone Thugs-n-Harmony suuntasi The Record Plant -studiolle limusiinissa.

“Tulimme St. Clairista limusiinilla katsomaan Biggietä ja Diddyä. Kaikki olivat paikalla. Stevie J, Bad Boys, Ruthless Records. Pidimme todella hauskaa.”

”Teimme biisiä noin viisi tuntia. Nukuin limusiinissa ja he herättivät minut. Tein osuuteni samantien. Tämän jälkeen Biggie varasti ruohoni laittamalla ne taskuunsa. Vastasin hänelle: “Siinä on unssi, Biggie.” Hän vastasi, että minulla on hyvää ruohoa. Käskin häntä antamaan omani takaisin ja hän kysyi ovatko ne minun ja antoi ne takaisin. Itseasiassa laitoimme ne lopulta puoliksi. Tämän jälkeen hän meni kotiin eikä koskaan ehtinyt kuulla verseään ennen kuolemaansa.”

Biggie ammuttiin Los Angelesissa 9. maaliskuuta 1997, kun hän mainosti tulevaa albumiaan, edellä mainittua Life After Deathiä. Murha on edelleen ratkaisematta.