KRS-One: ‘Grammy-gaala ei ole osoittanut rakkautta hip hop -kulttuuria kohtaan ennen 50-vuotisjuhlaa!”

New York -veteraani KRS-One haukkui uudessa TMZ:n haastattelussa Grammy-gaalan hip hopin 50-vuotisjuhlan. Hänen mielestä Grammy-gaala ei ole osoittanut rakkautta hip hop -kulttuuria kohtaan ennen 50-vuotisjuhlaa.

“Minua pyydettiin noin kaksi kuukautta sitten mukaan, mutta kieltäydyin. LL Cool J soitti minulle ja aneli minua ja vaimoani olemaan mukana, mutta kieltäydyimme. Syy on se, että olen hip hopin ääriliikettä. En ole väkivaltainen. Olen vain hulluna tähän kulttuuriin. Tiedän, että kokemukseni tästä kulttuurista on erilainen kuin useimmilla muilla. Rajoitan itseäni tietyllä tavalla, koska tiedän missä seison tässä kulttuurissa. Ette tule koskaan näkemään minua ympäristössä, joka käyttää kulttuuriamme hyväksi.”

“Kun sain puhelun, sanoin heti, että en ole mukana. Ensinnäkin, se oli Grammy-gaala. Minua ei kunnioiteta siellä. Ei yhtään. Jätitte hip hopin ilman huomiota 49 vuoden ajan. Nyt kun tulee hip hopin 50-vuotisjuhla, yhtäkkiä haluatte ottaa meihin yhteyttä? Ette soittaneet, kun oli hip hopin 47-vuotisjuhlat. Ei, odotitte sen sijaan 50-vuotisjuhlaan asti. Ette saa sitä etuoikeutta”, KRS-One sanoi.