Kota The Friend julkaisi uuden musavideon ‘Brick By Brick’ – mukana Blu!

Kota The Friend julkaisi eilen uuden musavideon biisille ‘Brick By Brick’, joka löytyy ‘To See A Sunset Deluxe’ -albumilta. Biisillä vierailee Blu. Biisin on tuottanut Statik Selektah.

Kota The Friend on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän kiinnostui musiikista jo nuorena ja oppi soittamaan trumpettia 8-vuotiaana, vaikka alun perin halusi soittaa saksofonia. Myöhemmin hän opetteli soittamaan myös koskettimia, kitaraa ja bassoa. Opiskeluaikanaan hän perusti rap-trion Nappy Hair, joka julkaisi kaksi mixtapea. Kota The Friend on pysynyt koko uransa ajan itsenäisenä artistina ja kieltäytynyt kolmesta suuresta levydiilistä. Sen sijaan hän on luonut oman levy-yhtiön ja vaatemerkin FLTBYS. Hän korostaa usein “tee-se-itse” -mentaliteettiaan ja on kuvannut itse omat musiikkivideonsa sekä tehnyt suurimman osan musiikistaan kotistudiossaan. Kota The Friend julkaisi ensimmäisen mixtapensa “Palm Tree Liquor” vuonna 2016. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Statik The Selektahin ja Joey Bada$$in kanssa.

Blu on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Madlibin, The Alchemistin, Boldy Jamesin, Large Professorin ja Nottzin kanssa.