Kolmas mies sai syytteen Jam Master Jayn murhasta!

Jam Master Jayn murhaoikeudenkäynti on saanut uuden käänteen, kun kolmas mies on saanut syytteen hänen murhastaan. The New York Timesin mukaan liittovaltion syyttäjät New Yorkissa nostivat 30. päivä toukokuuta syytteen 49-vuotiasta Jay Bryantia vastaan murhasta.

Bryantin asianajaja ilmoitti, että hänen asiakkaansa ei tunnusta syyllisyyttään. Hänen mielestään syyllisyyden todistaminen tulee olemaan vaikeaa salaisen valamiehistön ja erittäin alhaisen todistustaakan vuoksi.

Jam Master Jayn murhasta on myös syytettynä kaksi muuta miestä, Karl Jordan Jr. ja Ronald Washington. Heitä syytetään Jam Master Jayn murhasta, joka tapahtui New Yorkilaisessa äänitysstudiossa vuonna 2002. Kolmikon väitetään astuneen studioon, ampuneen kaksi laukausta Jam Master Jayta kohti, joista yksi osui häntä päähän. Syyttäjien mukaan Bryantin nähtiin astuvan rakennukseen juuri ennen ampumista ja jättäneen rikospaikalle vaatteita, joista löytyi hänen DNA:taan.

Tutkimukset ovat paljastaneet, että murha johtui pieleen menneestä huumekaupasta. Jam Master Jayn väitetään hankkineen 10 kiloa kokaiinia kuukausia ennen kuolemaansa. Hän oli yrittänyt jättää Jordanin ja Washingtonin huumekaupan ulkopuolelle, jonka takia he murhasivat hänet, syyttäjät sanoivat vuonna 2020.

Jordan ja Washington ovat kumpikin kiistäneet syyllisyytensä. Heidän oikeudenkäyntinsä on määrä alkaa tammikuussa 2024. He hakivat viime vuonna syytteiden hylkäämistä, jonka tuomari lopulta hylkäsi.

Jam Master Jay oli yhdysvaltalainen muusikko ja DJ, joka oli kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän kuului legendaariseen Run-DMC -räppiryhmään. Hänet ammuttiin kuoliaaksi vuonna 2002.