Kiintolevyltä löytyvän julkaisemattoman Tupac-materiaalin odotetaan nousevan miljoonaan dollariin huutokaupassa!

Tupac-muistoesineet ovat erittäin kysyttyjä historiallisten musiikkiesineiden joukossa.

Hänen elämänsä ja uransa muistoesineitä ilmestyy edelleen myyntiin. Uusin kappale tuli Tupacin henkivartijalta ja ystävältä Frank Alexanderilta, joka oli Tupacin kanssa hänen tappoyönään. Alexander omistaa kiintolevyn, jossa on julkaisematonta sisältöä, kuten kappaleita, ennennäkemätöntä materiaalia ja jopa juridisia asiakirjoja.
Huutokaupan hoitaa Gotta Have Rock and Roll, joka sanoo, että 83 gigatavun kiintolevy paljastaa uusia näkökulmia Tupac Shakurin elämään.

“Yksi kiintolevyn kohokohdista on 35 sekunnin pätkä ennenjulkaisemattomasta kappaleesta”, lukee kiintolevyn kuvaus. “Valokuvat ja videot näyttävät sinulle tien Tupacin elämään 90-luvun puoliväliin sekä sen loppupuolelle.”

TMZ hankki pätkän yhdestä kappaleesta, ja tätä versiota ‘Letz Get It On (Ready 2 Rumble’ -kappaleesta ei ole kuultu ennen.
Valokuvien joukossa on kuvia Tupacista Mike Tysonin ja musiikkialan moguleiden ja taiteilijoiden kanssa. Heihin kuuluvat Andre Harrell, Suge Knight ja R&B-yhtyeen Jodeci.

Kokoelma tuli myyntiin keskiviikkona 1. joulukuuta ja tarjouskilpailu päättyy perjantaina, joulukuun 10. päivänä.

Ostajat, jotka haluavat omistaa tämän Tupac-kokoelman voivat varautua maksamaan suuria summia. Tarjoukset alkavat 10 000 dollarista, joskin tuotteen odotetaan nousevan 600,000 ja 1,2 miljoonan dollarin välille.

Katso huutokauppa ilmoitus tästä.