Keefe D: “Eazy-E:tä pyydettiin osaksi Death Rowia ennen Dr. Dretä!”

Keefe D, Eazy-E:n lapsuudenystävä, vieraili vähän aikaa sitten VladTV:ssä. Puheeksi tuli Death Row Records. Keefe D kertoi, että hänen ystävänsä oli ollut samaan aikaan vankilassa Michael “Harry-O” Harrisin kanssa, joka oli toinen Death Row Recordsin perustajista. Harry-O oli pyytänyt Keefe D:n kaveria järjestämään puhelinsoiton Eazy-E:n kanssa. Eazy-E oli kuitenkin epäröinyt yhteistyön aloittamista levy-yhtiön kanssa ja kieltäytyi lopulta tarjouksesta. Seuraavana päivänä Harry-O oli ottanut yhteyttä Dr. Drehin, joka tarttui tarjoukseen.

“He soittivat minulle ja pyysivät minua järjestämään neuvottelupuhelun Eazy-E:n kanssa. He keskustelivat ja kysyivät Eazy-E:ltä, että haluaako hän johtaa heidän levy-yhtiötään. He tarjosivat sitä hänelle ensimmäisenä. Eazy-E oli lopettanut puhelinsoiton ja tuli 30 minuuttia sen jälkeen talolleni. Hän sanoi niiden tyyppien olevan vielä vankilassa ja hän on jo täysin tunnettu. Seuraavana päivänä hänen ystävänsä, joka oli vankilassa Harry-O:n kanssa, oli ehdottanut, että heidän pitäisi soittaa seuraavaksi Dr. Drelle. He soittivat ja Dr. Dre hyväksyi tarjouksen.”

Keefe D:n mukaan Dr. Dre oli vielä kiinnitettynä Eazy-E:n Ruthless Recordsille. Lopulta Death Row Records päätyi maksamaan 200,000 dollaria Eazy-E:lle, että Dr. Dre saatiin pois levy-yhtiöltä.

Katso haastattelupätkä alta.