Jay Worthy, Wiz Khalifa ja OhGeesy pistivät ulos uuden musavideon ‘From The Jump’

Jay Worthy, Wiz Khalifa ja OhGeesy pistivät tänään ulos uuden musavideon biisille ‘From The Jump’.

Jay Worthy on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuuluu LNDN DRGS -räppiduoon, jonka toinen jäsen on Sean House. Jay Worthy on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Freddie Gibssin, Suga Freen, Mitchy Slickin, DJ Muggsin ja The Alchemistin kanssa. Hän on saanut paljon positiivista huomiota kriitikoilta ja fanit ovat arvostaneet hänen lahjakkuuttaan ja omaperäisyyttään.

Wiz Khalifa on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt North Dakotassa, mutta kasvanut Pennsylvaniassa. Hän on Taylor Gang Entertainmentin perustaja. Wiz Khalifa on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Snoop Doggin, Bone Thugs-n-Harmonyn, Project Patin ja Bernerin kanssa.

OhGeesy on amerikkalainen räppäri graffitiartisti, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuulu Shoreline Mafia -räppiryhmään. OhGeesy julkaisi debyyttialbuminsa ‘Geesyworld’ vuonna 2021. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Mozzyn, Celly Run, Maxo Kreamin ja E-40:n kanssa.