Jay Worthy, Kamaiyah ja Harry Fraud julkaisivat uuden yhteisprojektin ‘THE AM3RICAN DREAM’ – kuuntele maistiaiset!

Jay Worthy, Kamaiyah ja Harry Fraud julkaisivat tänään uuden yhteisprojektin ‘THE AM3RICAN DREAM’. Levyllä vierailee mm. Guapdad 4000, Buddy, Max B, Ty Dolla $ign ja DRAM. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

Jay Worthy on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuuluu LNDN DRGS -räppiduoon, jonka toinen jäsen on Sean House. Jay Worthy on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Freddie Gibssin, Suga Freen, Mitchy Slickin, DJ Muggsin ja The Alchemistin kanssa. Hän on saanut paljon positiivista huomiota kriitikoilta ja fanit ovat arvostaneet hänen lahjakkuuttaan ja omaperäisyyttään.

Harry Fraud on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja artisteja, kuten Benny The Butcheria, Larry Junea, Jay Worthya, Curren$ya, Dave Eastia ja Jim Jonesia.

Kamaiyah on yhdysvaltalainen naispuolinen räppäri ja laulaja, joka on kotoisin Oaklandista, Kaliforniasta. Hän on julkaissut urallaan useita mixtapeja. Kamaiyah on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien kanssa.

Spotify:

Youtube:

Linkki tulossa myöhemmin.

Kansitaide: