James Brown antoi Snoop Doggille uuden lempinimen ennen kuolemaansa!

Long Beach -veteraani Snoop Dogg julkaisi torstaina 15. päivä kesäkuuta uusimman Audible-jaksonsa, jossa hän muisteli edesmennyttä James Brownia. Snoop Dogg kertoi hänen ja James Brownin viimeisestä keskustelusta, jolloin hän sai soul-legendalta uuden lempinimen “The Hardest Working Man In Show Business”.

“James Brown tuli tapaamaan minua. Hän sanoi minun olevan viihdemaailman kovimmin työskentelevä mies. Hän kehoitti minun vievän juttua eteenpäin sinne, minne hän ei pystynyt itse viemään sitä. Nyt kun katson itseäni, tuntuu siltä kuin hän olisi tiennyt etukäteen.”

Snoop Dogg kertoi yrittävänsä jakaa samanlaista itseluottamusta seuraavan sukupolven artisteihin, sillä hän on aina avoin mitä tulee keskusteluun uuden sukupolven räppäreiden ja taiteilijoiden kanssa. Hän kertoo mielellään heille vinkkejä, joita he voivat soveltaa omaan elämäänsä.

“Näen tiettyjä ihmisiä ja sanon, että tuossa henkilössä on jotain, minun pitää mennä puhumaan hänelle ja jakaa tietouttani, koska hän katsoo minua ylöspäin. Minun täytyy kertoa hänelle faktoja, jotta kun hän pääsee huipulle, hän muistaa aina vinkkini.”