Icewear Vezzo julkaisi uuden musavideon ‘No Talking’ – mukana G.T. ja Peezy!

Icewear Vezzo julkaisi tänään uuden musavideon biisille ‘No Talking’, joka löytyy uudelta ‘Paint The City’ -albumilta. Biisillä vierailee G.T. ja Peezy.

Icewear Vezzo on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita ja mixtapeja, kuten “Paint The City” (2023), “Rich Off Pints 3” (2022), “Robbin Season 2” (2020) ja “Drank Baby” (2020). Icewear Vezzo on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Peezyn, G Herbon, Mozzyn, Yo Gottin, Philthy Richin ja Juvenilen kanssa.

Peezy, oikealta nimeltään Phillip Glen-Earl Peaks, on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hän nousi julkisuuteen 2010-luvun alussa Team Eastside -räppikollektiivin jäsenenä. Peezy on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Mud, Sweat & Tears” (2015), “Free Rio” (2022) ja “Only Built 4 Diamond Links” (2022). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden kanssa.

G.T. on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Icewear Vezzon ja Peezyn kanssa.