Ice-T vieraili ‘Holdin’ Court’ -podcastissa – kertoi muun muassa Los Angelesin vaarallisuudesta!

Los Angeles -veteraani Ice-T vieraili vähän aikaa sitten Holdin’ Court -podcastissa. Hän kertoi muun muassa tunnelmistaan saatuaan tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Tämän lisäksi puheeksi tulivat Los Angelesin vaarallisuus ja katusäännöt, Scarfacen ja Willie D:n erimielisyydet Grammy-esiintymisestä, sekä hänen pitkä uransa näyttelijänä.

Ice-T on yhdysvaltalainen räppäri ja näyttelijä, joka tuli tunnetuksi 1980-luvulla gangsta rapin pioneerina. Hän syntyi Newarkissa, New Jerseyssä, mutta kasvoi Los Angelesin eteläpuolella.

Ice-T:n sanoitukset ovat tunnettuja yhteiskunnallisesta kommentoinnistaan, joissa hän käsittelee usein poliittisia ja sosiaalisia aiheita, kuten rasismia ja katuelämää. Hän julkaisi ensimmäisen kappaleensa “Cold Wind Madness” vuonna 1982. Kappale julkaistiin Techno Hop Records -levy-yhtiön kautta. Tämä oli Ice-T:n ensimmäinen julkaistu levytys ja se oli alku hänen pitkälle ja menestyksekkäälle musiikkiuralleen.

Ice-T on menestynyt myös näyttelijänä ja hän on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten “New Jack City” (1991) ja “Law & Order: Special Victims Unit”. Lisäksi hän on ohjannut ja tuottanut dokumenttielokuvia, kuten “The Peacemaker” (2010), “Something from Nothing: The Art of Rap” (2012) ja “Iceberg Slim: Portrait of a Pimp” (2012).

Ice-T on yksi gangsta rapin pioneereista ja hänen vaikutuksensa genreen on ollut merkittävä. Hän on edelleen aktiivinen musiikin ja viihteen parissa.

Katso haastattelu alta.