Horrorcore-pioneeri Ganxsta Nip vieraana The Underground Dialogue -podcastissa!

Horrorcore-pioneeri Ganxsta Nip vieraili hiljattain K-Rinon isännöimässä “The Underground Dialogue” -podcastissa, jossa hän kertoi urastaan ja elämästään aina sen alkutaipaleilta nykypäivään asti.

Haastattelussa käytiin läpi esimerkiksi horrorcoren syntyä ja sitä, miten Ganxsta Nip on vuosien varrella kehittänyt omaleimaista tyyliään.

Ganxsta Nip muisteli viimeisintä esiintymistään Gathering of the Juggalos -festivaaleilla Ohiossa, joka oli unohtumaton kokemus hänelle. Hän kertoi yleisön olleen valtava ja energinen, mikä muistutti häntä siitä, kuinka paljon hänen musiikkinsa merkitsee ihmisille.

Hän mainitsi myös, että hänen suurimpia idoleitaan ovat Ice-T ja Too $hort. Ice-T inspiroi häntä raakojen lyriikoidensa ansiosta, ja Too $hort puolestaan funkahtavan musiikkinsa vuoksi.

Ganxsta Nip aloitti uransa The Forever Def Crew -ryhmässä, johon kuului myös Klondike Kat. Hän julkaisi vuonna 1992 debyyttistudioalbuminsa “South Park Psycho”, joka nosti South Park Coalition -räppikollektiivin maailman tietoisuuteen ja vakiinnutti Ganxsta Nipin aseman horrorcoren pioneerinä.

Ganxsta Nip on myös kirjoittanut Geto Boysin tunnetun kappaleen “Chuckie”, joka on yksi rap-historian merkittävimmistä horrorcore-raidoista. Ganxsta Nipin perintö elää edelleen vahvana, ja hän jatkaa vaikuttamistaan genressä, jota hän oli luomassa.

Katso koko haastattelu tästä linkistä.