Hip hop -legenda The D.O.C:sta kertova dokumentti saa ensi-iltansa kesäkuussa!

Dokumenttielokuva ‘The DOC’ saa ensi-iltansa tänä kesänä.

David Caplanin ohjaama ‘The DOC’ -dokumenttielokuva kertoo hip hop -veteraani The D.O.C.:n, oikealta nimeltään Tracy Lynn Curryn, elämästä ja urasta. Hän nousi kuuluisuuteen 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa platinaa myyvänä räppärinä, haamukirjoittajana ja yhtenä Death Row Recordsin perustajista.

Dokumentti seuraa The D.O.C.:n inspiroivaa matkaa tuhoisan auto-onnettomuuden jälkeen. Auto-onnettomuudessa hänen kurkunpäänsä murskaantui, joka johti siihen, että hänen lupaava soolouransa katkesi vain pari kuukautta ‘No One Can Do It Better’ -debyyttialbumin julkaisun jälkeen.

Dokumenttielokuvassa nähdään joukko vierailijoita, kuten Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube, Too $hort, Daz Dillinger ja Kurupt. Mukana on myös hänen ex-kumppaninsa Erykah Badu, jonka kanssa hänellä on 17-vuotias tytär Puma Sabti Curry.

‘The DOC’ saa ensi-iltansa Beacon Theatressa New Yorkissa 10. kesäkuuta osana 2022 Tribeca Festivalia. Lisänäytökset pidetään Cinépoliksessa 11. kesäkuuta ja Village Eastissä Angelikalla 18. kesäkuuta. Dokumentin laajemmasta julkaisusta ei ole vielä tietoa.