Ghostface Killah ja Remedy pistivät ulos uuden musavideon ‘Modern Day Miracle’

Ghostface Killah ja Remedy pistivät perjantaina ulos uuden musavideon biisile ‘Modern Day Miracle’. Biisin on tuottanut Remedy.

Ghostface Killah, oikealta nimeltään Dennis David Coles, on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Staten Islandilta, New Yorkista. Hän kuuluu yhdysvaltalaineen Wu-Tang Clan -räppiryhmään. Ghostface Killah julkaisi debyyttisooloalbuminsa ‘Ironman’ vuonna 1996, joka sai hyvän vastaanoton kriitikoilta ja faneilta. Hän on jatkanut menestystään vuosien varrella ja julkaissut arvostettuja albumeja, kuten “Supreme Clientele” (2000) ja “Fishscale” (2006). Hänen taiteilijanimensä on peräisin vuoden 1979 kung fu -elokuvasta The Mystery of Chess Boxing.

Remedy, oikealta nimeltään Ross Filler, on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Staten Islandista, New Yorkista. Hän omistaa ja pyörittää Code Red Entertainment -levy-yhtiötä, joka julkaisi Cappadonnan “The Struggle” -albumin vuonna 2003. Remedy syntyi ja kasvoi juutalaisessa perheessä. Hän kävi New Dorp High Schoolia, jossa hän tapasi Wu-Tang Clanin alkuperäisjäsenet Method Manin, Inspectah Deckin ja Raekwon The Chefin.