Florida-räppäri Foolio ammuttu kuoliaaksi!

Foolio, oikealta nimeltään Charles Jones, on menehtynyt ampumavälikohtauksessa varhain sunnuntaiaamuna Tampassa, Floridassa. Hän oli kuollessaan vain 26-vuotias.

Foolio oli juhlimassa syntymäpäiväänsä, kun häntä ammuttiin kuolettavasti. 26-vuotias räppäri jakoi lauantaina sosiaalisessa mediassa videon, jossa mainostettiin uima-allasjuhlia.

Myöhemmin samana iltana poliisi lopetti juhlat heidän Airbnb-majoituksessaan. Tämän jälkeen Foolio siirtyi juhlimaan hotelliin. Tähän mennessä tunnistamattomat ampujat olivat väijyttäneet ja ampuneet häntä kohtalokkaasti hotellin parkkipaikalla sunnuntaiaamuna. Kolme muuta ihmistä loukkaantui ammuskelussa, mutta heidän tilansa on vakaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jones joutui ampumavälikohtauksen uhriksi, sillä häntä on ammuttu kahdesti aiemmin viimeisen kolmen vuoden aikana.

Foolio oli yhdysvaltalainen räppäri, joka oli kotoisin Jacksonvillesta, Floridasta. Hän nousi tunnetuksi erityisesti kappaleellaan “When I See You (Remix)”, jolla hän provosoi useita katuvihollisiaan.