Flesh-n-Bone kertoo tulevassa muistelmakirjassaan huumeongelmistaan!

Bone Thugs-n-Harmonyn uran huipulla Flesh-n-Bone joutui vankilaan suorittamaan lähes yhdeksän vuoden tuomiota pahoinpitelysyytteistä.

Vuonna 2000 Bone Thugs oli juuri julkaissut kolme peräkkäistä platinalevyä – E. 1999 Eternal, The Art of War ja BTNH Resurrection. Kaksi ensimmäistä debytoivat Billboard 200 -listan sijalla 1, kun taas kolmas ylsi listalla sijalle 2. Sanomattakin on selvää, että Krayzie, Layzie, Bizzy, Wish ja Flesh olivat maailman huipulla.

Kaikki kuitenkin pysähtyi Fleshin kannalta ikävästi, kun hän joutui vankilaan. Yhtäkkiä hän oli yksin sellissään ja hänen korvissaan soivat vain rakastetun hip hop -ryhmän fanien kaiut.

Fleshin kamppaillessaan kohtalonsa kanssa, hänellä oli runsaasti aikaa katsoa taaksepäin polkuaan ja selvittää, mikä johti hänet vankilaan Coalingaan, Kaliforniaan, yli 2 000 mailin päähän hänen kotikaupungistaan ​​Clevelandin Ohiosta.

Flesh oli vasta teini-iässä, kun hän aloitti nousunsa rap-supertähdeksi. Hän olisi tarvinnut ohjausta pysyäkseen poissa vaikeuksista, mutta hän ei saanut sitä. Sen sijaan hänen ympärillään oli ihmisiä, jotka tekivät mitä tahansa hänen hyväkseen, jopa negatiivisessa mielessä, kuten tarjosivat huumeita hänelle.

Äskettäisessä haastattelussa Flesh kertoi tulevasta muistelmakirjastaan, jossa hän käsittelee taisteluaan riippuvuuden kanssa. Tämä riippuvuus johti hänet lopulta ongelmiin lain kanssa.

“Noin puolivälissä kirjaa käyn yksityiskohtaisesti läpi asioita, joita monet ihmiset eivät koskaan tienneet”, hän kertoi jatkaen: “Uramme alussa kaikki alkoi väärältä raiteelta, johtuen riippuvuuksista. Ympärilläni oli ihmisiä, jotka tarjosivat kokoajan PCP:tä. Kokeilin sitä aluksi ollessani Kaliforniassa yksin. Kun palasin kotiin hakemaan loput Bone-tyypit, ihmiset tiesivät, että olimme matkalla kohti jotain suurta. He yrittivät tyrkyttää kamaa perustellen sen auttavan luomistyössä.”

Flesh ei tajunnut, että hänen matkansa riippuvuuden kanssa oli alkanut. Lopulta he tekivät sopimuksen Eazy-E:n Ruthless Recordsin kanssa. Samalla kun he yrittivät työskennellä heille tuotiin studioon huumeita. Flesh muisteli: “Vaikka yritin todella keskittyä kirjoittamiseen he toivat sinne sitä samaa paskaa.” Vaikka menestys näytti väistämättömältä, Flesh ei voinut enää paeta huumeita.

Kirjan julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa.