Fat Trel: “Minun ja Master P:n tiet erosivat koska Menace II Societyn jatko-osa ei koskaan toteutunut!”

Washington-räppäri Fat Trel vieraili vähän aikaa sitten No Jumper Podcastissa ja kertoi miksi hänen ja Master P:n tiet erkanivat 2010-luvun alussa.

Fat Trel kertoi miten Master P oli alunperin halunnut hänet näyttelemään Menace II Societyn jatko-osaan, mutta lopulta se ei kuitenkaan johtanut mihinkään. Master P pyysi Fat Trelia muuttamaan Los Angelesiin ja he päätyivät tekemään vain musiikkia yhdessä. Fat Trel päätti lopulta muuttaa pois Los Angelesista, koska Master P oli laittanut ilman hänen lupaansa heidän yhdessä tekemäänsä musiikkia myyntiin.

“Master P soitti minulle ja kertoi, että hän kuvaa elokuvaa ja haluaa minun näyttelevän siinä. Olin, että selvä homma. Tämän jälkeen hän sanoi, että minun täytyisi muuttaa sinne. Katsoin manageriani ja olin, että mitä? P jatkoi, että vain vuodeksi tai kahdeksi. Vastasin siihen, että okei. Olin silloin 22 tai 23-vuotias. En tiennyt mitään Los Angelesin elinkustannuksista. Mikään niistä asioista ei ollut edes mielessäni, joten ajattelin että ihan sama.”

“Master P sanoi minulle, että hän antaa tietyn määrän rahaa minulle kuukaudessa. Okei, siistiä! Mutta kun muutin Los Angelesiin, elokuvaa ei koskaan otettu enää uudestaan esille. Nauhoitimme paljon musiikkia Alley Boyn kanssa ja olin, että olemme täällä elokuvaa varten. Olin asunut siellä jo 7 kuukautta enkä ollut aloittanut edes näyttelemisen opettelua. Emme enää puhuneet käsikirjoituksesta emmekä elokuvasta. Teimme videokuvauksia ja muuta ja meillä oli paitoja joissa luki Louie V Mob. P kutsui meitä Louie V Mobiksi, mutta sen rahan lisäksi jonka sain kuukaudessa, en saanut mitään rahaa musiikista. Viimeinen pisara oli se, että minulle näytettiin, että yksi niistä albumeista joita olimme tehneet, oli myynnissä iTunesissa.”

Yhden Pro Eran jäsenen kuoleman jälkeen hän meni New Yorkiin hautajaisiin ja päätti olla palaamatta Los Angelesiin jättäen kaikki tavaransa sinne.

Katso haastattelupätkä alta.