Fat Joe väittää poliisin yrittäneen lavastaa hänet murhasta!

New York -räppäri Fat Joe vieraili hiljattain Club Shay Shay -podcastissa, jossa hän kertoi, että poliisi yritti lavastaa hänet syylliseksi murhaan useaan otteeseen hänen uransa aikana.

“Poliisit olivat koko ajan perässäni ja yrittivät lavastaa minut murhaajaksi ainakin kolme kertaa”, Fat Joe paljasti.

Fat Joe kuvaili tilannetta vaikeaksi, mutta sanoi, että hänen yhteisönsä tuki häntä vahvasti: “Olin kuin julkinen vihollinen numero yksi, mutta yhteisöni rakasti minua ja suojeli minua. Kun poliisit tulivat, vanhat rouvat päästivät minut sisään taloonsa ja pelastivat minut aina tilanteesta.”

Vaikka Fat Joe ei tarkemmin kertonut väitetyistä lavastustapauksista, häntä on vuosien varrella yhdistetty useisiin henkirikoksiin.

Vuonna 2004 hänen entistä henkivartijaansa Jose Muleroa syytettiin Bronxissa tapahtuneesta Ernesto Riveran murhasta, joka tapahtui 10 vuotta aiemmin. Tutkijat väittivät, että Fat Joe olisi ollut silminnäkijänä ammuskelussa, mutta hänen asianajajansa kiisti tämän väitteen.

Vuonna 2007 Fat Joen epäiltiin myös todistaneen kaksoismurhan South Beachillä, Floridassa. Hänen kerrottiin olleen samassa autossa uhrien kanssa, kun nämä surmattiin.

Katso koko haastattelu alta.