Evil Pimpin poika Evil Prince pidätettiin!

Evil Pimpin poika Evil Prince, oikealta nimeltään Tervon Stephenson, pidätettiin 26. päivä kesäkuuta Coralvillessa, Iowassa. Häntä syytetään laittoman aseen hallussapidosta, huumausaineen hallussapidosta, viranomaisten häirinnästä ja julkisesta päihtymyksestä. Jos hänelle langetetaan tuomio kaikista syytteistä, hän voi saada enintään 27 kuukauden vankeusrangaistuksen.

Poliisi ilmoitti, että aseistettu henkilö havaittiin tunkeutumassa Coralvillen asuntokompleksiin. Coralvillen poliisi kutsuttiin paikalle Boston Wayn varrella sijaitsevaan kerrostaloon hieman kello 23.30 jälkeen. Soittaja kertoi, että he yrittivät saada miestä poistumaan autostaan, mutta hän kieltäytyi.

Lopulta mies poistui autostaan ja yritti paeta juosten, kun poliisi lähestyi häntä. Tutkijoiden mukaan hän heitti aseen pois juostessaan, ennen kuin hänet viimein saatiin kiinni.

Epäilty on tunnistettu 22-vuotiaaksi Trevon Stephensoniksi. Poliisin mukaan Stephenson osoitti päihtymyksen merkkejä ja hänellä oli hallussaan 18 grammaa marihuanaa.